IN HET KORT:
Free Flow meets Sound Journey: deze workshop is voor jou als je meer diepgang wilt creëren in jouw innerlijke reis en daarbij ondersteund wilt worden in dans met live muziek. Begeleiding door Simone Narraina (dans) en Elise van Meene (klank). Hieronder meer informatie over ons, het concept Free Flow en de Sound Journey.

PRAKTISCH:
Workshopdagen:
– zaterdag 30 november
– zaterdag 21 december
– zaterdag 25 januari

INSCHRIJVEN:
Koop je ticket in de shop!

OVER ONS
Elise van Meene is kunstenares in woord, beeld en klank waarbij haar creatie ontstaat vanuit het moment. Haar onderzoek naar het leven, haar vrouwzijn, de natuur en de kosmos uit zij onder andere in (live) art en performances waarbij ze locatie gericht te werk gaat. Haar nieuwste project, de Pop-up Tempel, beweegt en transformeert in vele vormen en vraagt om het creëren van een ‘Safe Space’. Daarnaast richt ze zich in individuele Zijnsreizen op kleine groepen en individuen om daar ruimte te geven aan je Zijn.

Simone Narraina, danseres en dansmaker, creëerde Free Flow vanuit haar eigen behoefte om vanuit dans en beweging dichter bij haarzelf te komen. Free Flow heeft een danstherapeutisch karakter en combineert meditatie met spel en beweging, spiritualiteit met een down to earth benadering van beweging. Free Flow brengt je terug bij jezelf, bij wat leeft. Dit kan ook een spiegel zijn voor jezelf. Free Flow is eerlijk: “The body never lies” (Martha Graham). Als je wilt kun je door middel van Free Flow veel over jezelf ontdekken: the good, the bad and the ugly.

FREE FLOW MEETS SOUNDJOURNEY
Simone en Elise weven hun talenten samen in een krachtige samenwerking waaruit drie workshop momenten zijn ontstaan. In november, december en januari zijn er drie mogelijkheden om deel te nemen aan een workshop waarbij Simone en Elise ruimte creëren waar jij op ontdekkingstocht in jezelf kan gaan. Met behulp van klanken die geïnspireerd zijn in het moment, vormen zij de trillingen waarbij lichaam en geest mogen samensmelten. Simone zal vervolgens de ruimte geven aan jou expressieve wezen zodat je onder begeleiding van haar Freeflow methode jouw eigen pad naar beweging, verstilling en verbinding met de ademhaling kan vormen.

Deze workshop is voor jou als je meer diepgang wilt creëren in jouw dans, jouw expressie, jouw beweging. Voor als je ruimte wilt hebben voor onderzoek, waarbij je vanuit jezelf kunt vertrekken.

De middag is een investering in jezelf, voor iets in jou dat gezien/gevoeld/beleefd mag worden. Wij bieden jou een veilige omgeving, waar je een (woordeloze) gesprek met jezelf mag gaan.

Met onze ervaring in het scheppen van Heilige ruimte, zullen we momenten van rust en stilte hebben. Maar is er juist ook ruimte voor plezier, gelach en speelsheid. Laat je verwonderen, betoveren, bekrachtigen en maak ruimte in het ontmoeten van jezelf.

Tot slot nog iets om over na te denken:

Hoewel inschrijven voor één workshop ook mogelijk is, raden we het je aan om alle keren te komen. Je duikt namelijk een proces in waarbij het soms nodig is om van te voren te bepalen dat je je inschrijft voor alle dagen. Soms is het goed om een commitment te hebben en ruimte te maken voor iets in jou dat (nog) meer naar voren mag komen. Zoals alle groeiprocessen kan dit gepaard gaan met ongemak en confrontatie. En kan iets in jou doen besluiten dat je dit niet nodig hebt, geen tijd hebt, andere dingen te doen hebt…you name it. Er zullen allerlei argumenten zijn om het vooral niet te doen. Terwijl dit stemmetje misschien wel in de weg kan zitten en geen ruimte geeft aan iets in jou dat wel gezien/gevoeld/beleefd mag worden.
Mocht je ons hierover willen bereiken, voel je vrij om dit bespreekbaar te maken.

INSCHRIJVEN:
Koop je ticket in de shop!

KOSTEN:
50 euro per workshop. Ben slim! Drie workshops = 15% korting op de totaal prijs. Je betaald niet 150 maar 127,50. Óf: schrijf je in met 2 anderen op dezelfde datum en betaal 42,50 per persoon in plaats van 50 euro per persoon. Je hebt dan een fijne korting van 7,50.

Veel liefs,
Elise en Simone