Free Flow

“Simones Free Flow les voelde als een cadeautje voor mezelf, ik kon er alle dagelijkheden van me afschudden en gewoon lekker bewegen en vooral dansen. Daarnaast verbeterde ik zichtbaar ook technisch. Ik kom zeker weer een keer terug bij Simone!”

– Cursist Manon Bijkerk –

Met Free Flow staat dans en beweeg- plezier voorop. Kom uit je hoofd en in je lichaam! Even geen prikkels van beeldschermen, drukke werkschema’s of het veeleisende gezinsleven. Met behulp van muziek en materialen kun je je gemakkelijk inleven in de thematiek van de les. Door de persoonlijke begeleiding kom je vanzelf in beweging.

Free Flow is een manier om connectie te maken met jezelf door middel van beweging. Er is geen goed of slecht, hoe je bewegingen eruit zien is niet van belang. Het gaat om het voelen! Deze les staat voor plezier, ontspanning en het hebben van een uitlaatklep door middel van dans en beweging. Ervaring met dans is daarom zeker geen vereiste!

*Start nieuwe cursus vanaf maandag 3 februari*
Ik werk met een kleine groep voor persoonlijke begeleiding. Verzeker nu je plek door de cursus aan te schaffen in de shop.
Data: maandagavond 03-02, 10-02, 17-02, 02-03, 09-03, van 19:30 tot 20:45.

Eerstvolgende workshop Free Flow is op zaterdag 25 januari van 14:00 – 16:00 en is getiteld Free Flow meets Sound Journey. We hebben live muziek van Elise van Meene. Meer informatie op het facebookevent
en in de shop.M