Free Flow is een manier om weer connectie te maken met jezelf door middel van beweging. Free Flow nodigt je uit om naar binnen te kijken, je grenzen te verleggen en creatief en expressief bezig te zijn met dans. Deze les staat voor plezier, ontspanning en het hebben van een uitlaatklep door middel van dans en beweging. Voor Free Flow is ervaring met dans niet nodig.

Free Flow 2.0
Met Free Flow 2.0 staat dansplezier voorop, om uit je hoofd terug in je lichaam te komen. Met behulp van muziek en materialen kun je je gemakkelijk inleven in de thematiek van de les. Met Free Flow 2.0 wordt je duidelijk begeleidt in je dansimprovisatie, zodat ook jij in vrijheid kunt dansen.

Elke woensdag 20:30 – 21:45

Free Flow 1.0
Free Flow 1.0 heeft een danstherapeutisch karakter en kun je volgen door middel van maandelijkse workshops en door het boeken van een Free Flow Therapy Sessie.

Eerstvolgende workshop Free Flow 1.0 is op zaterdag 30 november van 14:00 – 16:00 en is getiteld Free Flow meets Sound Journey. We hebben live muziek van Elise van Meene. Meer informatie op het facebookevent.

Meer informatie over de Free Flow methodiek.

“Simones Free Flow les voelde als een cadeautje voor mezelf, ik kon er alle dagelijkheden van me afschudden en gewoon lekker bewegen en vooral dansen. Daarnaast verbeterde ik zichtbaar ook technisch. Ik kom zeker weer een keer terug bij Simone!”
– Cursist Manon Bijkerk –
T

Inschrijven les