Simone Narraina | STUDIO OWNER

Ik ben Simone Narraina en dit is mijn Tent.

Na mijn afstuderen (alumnus Fontys dansacademie 2012, bachelor choreografie) heb ik mij gericht op dansimprovisatie, paaldansen en zelfontwikkeling door middel van beweging. Ik ben actief als docent, dansmaker, performer, onderzoeker van de connectie tussen dans en welzijn, en natuurlijk als trotse ondernemer van Dansstudio De Tent.

In mijn werk zoek ik graag de menselijke connectie op. Verder staat vrijheid en plezier centraal. De dansstudio moest dan ook de geborgenheid hebben van een thuis, maar wel een avontuurlijk en nieuwsgierig karakter hebben. Het moest een plek worden van waaruit een breed netwerk kon ontstaan. Een flexibele plek, open voor allerlei vormen van theater, beweging of dans. Het had alle aspecten van een Tent in zich, het avontuurlijke, de vrijheid, de geborgenheid en het samenbrengen van mensen. Vandaar de naam: Dansstudio De Tent.

Bij De Tent wil ik een zo gevarieerd mogelijk cursus-aanbod aanbieden. Ook vind ik het belangrijk om een spil te zijn in het Tilburgse dansnetwerk. Zoveel mooie stukken zijn er al ontstaan in deze bijzondere ruimte! Ik word er heel gelukkig van dat de studio wordt gebruikt door choreografen, dansers, theatermakers, yogadocenten en iedereen ertussenin! Daar doe ik het voor.

Ik geef les in dansimprovisatie en paaldansen. Elke dag ben ik bezig om mijn Free-Flow methode weer een stukje te verdiepen. Ik hou ervan om up-to-date te blijven door aan workshops en cursussen mee te doen, aan paaldanswedstrijden deel te nemen en voor altijd mijn vakgebied te blijven onderzoeken en te bevragen. Mijn bevindingen deel ik graag met jou op Instagram. Volg je mij al? Natuurlijk via @dansstudio_de_tent.

Niet zo’n fan van social media? Ik zet regelmatig verhalen en blogs online op mijn persoonlijke website. Kijk maar eens op: www.simonenarraina.com