Wat is De Tent?
De Tent is een bijzondere plek. De lessen gaan over het in je kracht komen te staan als mens. Dat je mag voelen wat je voelt, en zijn wie je bent. Beweging is een krachtige weg naar deze vrijheid. Bewegen is letterlijk ruimte innemen. Je zet jezelf neer. Je mag je uiten. Je verkent je fysieke grenzen, altijd verbonden met jouw grenzen binnenin. Je gaat in je kracht staan. Jij mag er zijn!

Op deze manier wordt paaldansen of dansimprovisatie een hele andere dansles dan je misschien gewend bent. Door bewust in kleine groepen te werken is elke les uniek en toegespitst op dat waar er op dat moment behoefte aan is. De lessen zijn daardoor ongedwongen en je kunt helemaal jezelf zijn, terwijl je in je kracht komt te staan met de paal, of je fysicaliteit verkent door middel van dansimprovisatie.

Simone is een docent die de lessen elke keer plezierig en luchtig kan houden en waar tegelijkertijd de diepte wordt opgezocht. Daardoor zijn de lessen voedzaam voor je zelfontwikkeling, maar wordt er daarnaast altijd veel gelachen, gekletst en gedeeld.

Voor wie?
Iedereen die kan bewegen. Iedereen die wil bewegen. Je hoeft geen ervaring te hebben met dans of paaldansen.

Groepen en persoonlijke sessies:
In de reguliere lessen kom je terecht in een groep van uitnodigende mensen waar je jezelf mag zijn. Een les nemen is daardoor tijd geven aan jezelf, op een manier die diepgang stimuleert maar ook luchtigheid en heel veel plezier biedt.
Soms is het dieper ingaan op je individuele proces wenselijk. Daarom kun je persoonlijke sessies boeken, waar er alle ruimte en aandacht is voor jouw groei.

Waarom “De Tent”?
Tipitent: een heilige plek, een plek voor zelfinzichten en bewustzijn
Circus tent: prikkelt de fantasie en natuurlijk, paaldansen
Kampeertent: intimiteit, gezelligheid, knusheid, avontuur
Festivaltent: PLEZIER FEEST DANSEN
Tent: Simone’s Tent, toko, bedrijf